Почетна клучни зборови Зоран Кракутовски

клучен збор: Зоран Кракутовски

Децениска заборавеност и негрижа за железничкиот сообраќај

Возовите во развиените држави се користат за олеснување на трошоците за живот, за пристап до поедноставен превоз како за работоспособното население, така и за...
- Advertisement -

НАЈНОВО