Почетна клучни зборови замена

клучен збор: замена

Редици граѓани на студеното време за вадење лични документи

Редици граѓани пред полициската станица „Пролет” во Скопје каде се наоѓа пунктот за промена на лични документи без закажување. Се чека и по неколку...
- Advertisement -

НАЈНОВО