Почетна клучни зборови воспитно-поправни домови

клучен збор: воспитно-поправни домови

Учебната година не започна за штитениците во воспитно-поправниот дом во Тетово

И по почетокот на второто полугодие од новата учебна година, штитениците од воспитно-поправниот дом во Тетово не ги започнаа своите часови како останатите свои...
- Advertisement -

НАЈНОВО