Почетна клучни зборови Васка Мојсова

клучен збор: Васка Мојсова

Мојсова: Жените земјоделки дискриминирани за правото на платено породилно отсуство

Земјоделките се дискриминирани во однос на другите жени вработени во јавниот и приватниот сектор, бидејќи не можат да го остварат своето право на породилно...
- Advertisement -

НАЈНОВО