Почетна клучни зборови учење

клучен збор: учење

За децата со попреченост нема доволно асистенти и соодветни услови за...

Државата, иако носи закони со цел да ги подобри условите за образование на децата со попреченост, старите проблеми се уште опстојуваат - нема доволно...
- Advertisement -

НАЈНОВО