Почетна клучни зборови трагедии

клучен збор: трагедии

Ивановска: Страв, збунетост, лутина се нормални реакции при трагедии, но потребно...

Убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска ја потресе целата јавност, но речиси најпогодени се учениците и младите. Кај нив се појавија емоции на страв, вознемиреност,...
- Advertisement -

НАЈНОВО