Почетна клучни зборови струја

клучен збор: струја

Со мерките за штедење на струја граѓаните на Општина Карпош плаќаат...

Прва на листата општини која се одлучи да штеди електрична енергија поради воената, но пред се и поради енергетската криза, на сметка на граѓаните...
- Advertisement -

НАЈНОВО