Почетна клучни зборови спречување

клучен збор: спречување

Сибиновска: Младите го препознаваат врсничкото насилство, но ретко го пријавуваат

Здружението на граѓани Иницијатива за европска перспектива (ИЕП), организација која долги години работи на полето спречување на насилство помеѓу младите и подобрување на нивната...
- Advertisement -

НАЈНОВО