Почетна клучни зборови состојба

клучен збор: состојба

Студентите ќе почекаат за реконструкцијата на студентските домови

Министерството за образование и наука склучи договор за обезбедување на средства во износ од 25 милиони евра за реконструкција на сите 9 државни студентски...
- Advertisement -

НАЈНОВО