Почетна клучни зборови Славица Наумовска

клучен збор: Славица Наумовска

Наумовска: Семејството и училиштето се од големо значење за спречување булинг

Насилното однесување помеѓу младите, препознавањето на булингот, превенцијата, справување со последиците се теми за кои разговаравме со Славица Наумовска која 30 години работи како...
- Advertisement -

НАЈНОВО