Почетна клучни зборови Слаѓана Тасева

клучен збор: Слаѓана Тасева

Тасева: Најголем проблем со корупцијата е недостатокот на независност во истрагите...

Во последниот извештај на Европската Комисија за Македонија стои дека земјата нема напредок во судството и борбата со корупцијата. Пина.мк разговараше со почесната претседателка...
- Advertisement -

НАЈНОВО