Почетна клучни зборови Скопје Прајд

клучен збор: Скопје Прајд

Стефан Петровски: Парадите на гордоста се пред сѐ протест

На 25. јуни во Скопје ќе се одржи третата Парада на гордоста. ПИНА за концептот за овогодинешнава парада, како и за ефектите од претходните...
- Advertisement -

НАЈНОВО