Почетна клучни зборови Симе Велиновски

клучен збор: Симе Велиновски

Децениска заборавеност и негрижа за железничкиот сообраќај

Возовите во развиените држави се користат за олеснување на трошоците за живот, за пристап до поедноставен превоз како за работоспособното население, така и за...
- Advertisement -

НАЈНОВО