Почетна клучни зборови Сефер Селими

клучен збор: Сефер Селими

Партиите започнаа кампања, пред почетокот на кампањата

На неполн месец од официјалниот почеток на изборната кампања – двете најголеми македонски партии на големо се рекламираат во јавниот простор. Иако во модерното...
- Advertisement -

НАЈНОВО