Почетна клучни зборови пушење

клучен збор: пушење

Борба за непушачки простори во угостителските објекти

Пушењето на цигари во угостителските објекти во земјава е стар проблем, кој во последниот период е повторно актуелен поради олабавувањето на правилата, откако во...
- Advertisement -

НАЈНОВО