Почетна клучни зборови пункт

клучен збор: пункт

Бездомништвото – комплексен проблем кој бара сериозен пристап

Проблемот со бездомниците е комплексен, а државата не му приоѓа сериозно, вели за ПИНА, Тони Станковски, претседателот на здружението на граѓани за помош на бездомници,...
- Advertisement -

НАЈНОВО