Почетна клучни зборови протест

клучен збор: протест

Приватните специјализанти бараат достоинствена плата и основни услови за живот

Покачување на месечниот надомест, повторно воведување на здравствено осигурување и решавање на статусот на 400 приватни специјализанти се основните барања на младите лекари. Тие...
- Advertisement -

НАЈНОВО