Почетна клучни зборови превоз

клучен збор: превоз

Многу ѓубре и ветени но не и исполнети проекти во „Модерно...

„Скопје е се' повалкано!“, „Скопје ужасно смрди!“, „Во Скопје нема каде ѓубре да се фрли!“ „ Депонии на секој чекор“. Ова се само дел од...
- Advertisement -

НАЈНОВО