Почетна клучни зборови пресуда

клучен збор: пресуда

Цветановска: Потребна е измена на Законот за семејство, каде на прецизен...

Мирјана Мирчевска која е посвоена на 3 години ја доби првата пресуда против државата во Европскиот суд за човекови права во Стразбур (ЕСЧП) затоа...
- Advertisement -

НАЈНОВО