Почетна клучни зборови Правобранител

клучен збор: Правобранител

Насер Зибери: Извештајот кој го презeнтиравме не е добар за земја...

Сериозни кршења на човековите права се утврдени во последниот извештај за 2022 година на Народниот правобранител, кој беше презентиран минатиот месец. Во однос на резултатите,...
- Advertisement -

НАЈНОВО