Почетна клучни зборови права

клучен збор: права

Мојсова: Жените земјоделки дискриминирани за правото на платено породилно отсуство

Земјоделките се дискриминирани во однос на другите жени вработени во јавниот и приватниот сектор, бидејќи не можат да го остварат своето право на породилно...

Рестрикциите и влијанието врз човековите права

Освен што се први на „удар“ од новиот делта сој, најопасната варијанта на Ковид-19 досега, македонските граѓани кои не се вакцинирани или не го...
- Advertisement -

НАЈНОВО