Почетна клучни зборови поскапување

клучен збор: поскапување

Многу непознати за стабилизација на цените на становите

Цената на становите во поатрактивните населби во Скопје, како Центар, Карпош, Тафталиџе, Козле е премногу висока за македонските плати и за македонскиот стандард. Старите...
- Advertisement -

НАЈНОВО