Почетна клучни зборови политики

клучен збор: политики

Младите учествуваат на избори, но ретко се вклучени во креирањето политики

Франција неодамна го доби најмладиот премиер во историјата кога Габриел Атал застана на чело на француската влада на 34-годишна возраст. Во меѓувреме, кај нас...
- Advertisement -

НАЈНОВО