Почетна клучни зборови политичко агитирање

клучен збор: политичко агитирање

Државните службеници тешко се воздржуваат од партиско агитирање

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска и директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Александар Донев, се дел од функционерите...
- Advertisement -

НАЈНОВО