Почетна клучни зборови платени реклами

клучен збор: платени реклами

Владата отвора канал за онлајн-комуникација со граѓаните, нема да дава пари...

Владата ќе комуницира со граѓаните преку социјалните мрежи и преку јавниот радиодифузен сервис МРТ, а нема намера за тоа да троши буџетски пари, одговори...
- Advertisement -

НАЈНОВО