Почетна клучни зборови Петар Барлаковски

клучен збор: Петар Барлаковски

Барлаковски: Меѓу двата пописа, бројот на младите се намалил за шест...

Македонија станува држава од која се’ повеќе емигрираат граѓаните. Оваа констатација е аргументирана со последната анализа „Млади на попис“, која имаше цел да ги...
- Advertisement -

НАЈНОВО