Почетна клучни зборови Павле Беловски

клучен збор: Павле Беловски

Онлајн медиумите уште чекаат за законските измени

Непостоењето на прецизна дефиниција за онлајн медиумите во Законот за медиуми придонесува во ситуацијата на отворање на голем број портали, без никакви критериуми, без...
- Advertisement -

НАЈНОВО