Почетна клучни зборови патишта

клучен збор: патишта

Брзо се ветуваат, споро се прават – уште многу работа за...

Изградбата на патишта е едно од најчестите ветувања на секоја партија во своите изборни програми, но многу од нив остануваат нереализирани. Оттука, граѓаните посебно...
- Advertisement -

НАЈНОВО