Почетна клучни зборови О2 Иницијатива

клучен збор: О2 Иницијатива

Енергетската криза и влијанието врз загадувањето

Енергетската криза ја врати Македонија 20 години назад во поглед на решавање на проблемите со загадениот воздух, оценува за ПИНА, Давор Пехчевски, програмски координатор...
- Advertisement -

НАЈНОВО