Почетна клучни зборови Никола Пановски

клучен збор: Никола Пановски

Дефицит на лекови – реален проблем за кој се потребни системски...

Македонскиот пазар на лекови веќе неколку месеци бележи дефицит на некои антибиотици и антипиретици, лекови за зголемен крвен притисок, срцеви заболувања, ревматизам, неопходни за...
- Advertisement -

НАЈНОВО