Почетна клучни зборови Никица Манџуковски

клучен збор: Никица Манџуковски

Потребни промени во состојбата на студентските домови и студентскиот стандард

Студентите се уште немаат пристојни услови за живот во студентските домови, имајќи ја предвид инфраструктурната состојба во која истите се наоѓаат и квалитетот на...
- Advertisement -

НАЈНОВО