Почетна клучни зборови младински политики

клучен збор: младински политики

Приоритет за младите се вработувањата, проблеми – партизираноста и непотизмот

Најголем приоритет за младите е вработувањето, а тие најмногу се разочарани од партизираноста, непотизмот, инфраструктурата во местата каде што живеат, загадената животна средина, недоволно...
- Advertisement -

НАЈНОВО