Почетна клучни зборови младинска работа

клучен збор: младинска работа

Младинската работа ќе биде професионализирана, се отвораат нови магистерски студии на...

Со новите магистерските студии што ќе се отворат на Филозофскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, младинската работа од следната академска...
- Advertisement -

НАЈНОВО