Почетна клучни зборови Миле Бошњаковски

клучен збор: Миле Бошњаковски

Бошњаковски: Новото раководство на МРТ ќе трае до новиот закон

Владата на Република Македонија нема никаква поврзаност со изборот на директорот на Македонската радио телевизија. Овој избор е одлука на Програмскиот совет на МРТ кој се...
- Advertisement -

НАЈНОВО