Почетна клучни зборови Марија Маневска

клучен збор: Марија Маневска

Меѓународните рангирања мерат развој и квалитет, од УКИМ велат дека се...

Според податоците на Центарот за рангирање на светски универзитети (ЦРСУ), од неодамна УКИМ е рангиран на 1.990 место од 2.000 најдобри универзитети во светот...
- Advertisement -

НАЈНОВО