Почетна клучни зборови ЛТХ Леарница

клучен збор: ЛТХ Леарница

Учениците кои минуваат низ дуално образование, имаат предност пред останатите

Единаесет ученици од насоката „Техничар за производно машинство” од Електромашинскиот училиштен Центар „Св.Наум Охридски“ од Охрид ја извршуваат практичната работа во компанијата ЛТХ Леарница....
- Advertisement -

НАЈНОВО