Почетна клучни зборови лични податоци

клучен збор: лични податоци

Наковски: Последиците од кражбите на лични податоци може да бидат големи

Само во изминатите два месеци Министерството за внатрешни работи (МВР) регистрира вкупно 27 кривични дела „злоупотреба на лични податоци“. Кражбата на податоци беше забележана...
- Advertisement -

НАЈНОВО