Почетна клучни зборови лични документи

клучен збор: лични документи

Редици граѓани на студеното време за вадење лични документи

Редици граѓани пред полициската станица „Пролет” во Скопје каде се наоѓа пунктот за промена на лични документи без закажување. Се чека и по неколку...
- Advertisement -

НАЈНОВО