Почетна клучни зборови Кристина Ампева

клучен збор: Кристина Ампева

Наместо долгорочна стратегија за работната сила – се најавуваат решенија, па...

Македонија се наоѓа пред увоз на работна сила, откако недостигот на работници стана клучен проблем на македонските работодавачи, бидејќи отсуствува долгорочна државна стратегија за...
- Advertisement -

НАЈНОВО