Почетна клучни зборови Кирил Барбареев

клучен збор: Кирил Барбареев

Барбареев: За образованието декларативно се говори дека е важно, во реалноста...

Доцнење на учебници, немање доволно средства за нивно печатење, воведување на нов концепт на настава, прилагодување на новите програми од страна на наставниците и...
- Advertisement -

НАЈНОВО