Почетна клучни зборови Јована Јовановска Кануркова

клучен збор: Јована Јовановска Кануркова

Мојсова: Жените земјоделки дискриминирани за правото на платено породилно отсуство

Земјоделките се дискриминирани во однос на другите жени вработени во јавниот и приватниот сектор, бидејќи не можат да го остварат своето право на породилно...
- Advertisement -

НАЈНОВО