Почетна клучни зборови јавен обвинител

клучен збор: јавен обвинител

ЗНМ и ОЈО се договориле пак да се разгледаат пријавите за...

Претставници на Здружението на новинарите на Македонија вчера имаа средба со Републичкиот јавен обвинител Љубомир Јовески, на која се разговарало за подобрување на меѓусебната...
- Advertisement -

НАЈНОВО