Почетна клучни зборови извршители

клучен збор: извршители

Нејаснотии околу законските измени и поништувањето на старите долгови

Минатата година стапија на сила законските измени во Законот за облигациони односи (ЗОО) и во Законот за извршување (ЗИ), каде се пропиша застарување на...
- Advertisement -

НАЈНОВО