Почетна клучни зборови измама

клучен збор: измама

Бавен пат до правда за злоупотребата на лични податоци при земање...

Проблемот со измамите на граѓани, при што со туѓи лични документи се подигнуваат брзи кредити од финансиските друштва низ државата, и понатаму е актуелен...
- Advertisement -

НАЈНОВО