Почетна клучни зборови Иван Трајановски

клучен збор: Иван Трајановски

Практичната работа за време на образованието привлекува се поголем интерес кај...

Дуалното образование во државата привлекува се поголем интерес кај средношколците, кои преку теорија и пракса стекнуваат вештини и знаења кои се компатибилни на потребите...
- Advertisement -

НАЈНОВО