Почетна клучни зборови Истражувачки филмски фестивал Скопје

клучен збор: Истражувачки филмски фестивал Скопје

Обновено: Повикот за волонтери на ИФФС2 е затворен

Почитувани, поради големиот број на пријави за волонтирање за Истражувачкиот филмски фестивал Скопје кои ги добивме за само неколку дена, повикот за волонтери е затворен. Платформата...
- Advertisement -

НАЈНОВО