Почетна клучни зборови Исмаил Камбери

клучен збор: Исмаил Камбери

Високото образование недоволно пристапно за лицата со попреченост

Лицата со попреченост ретко се одлучуваат по своето средно образование да продолжат понатаму, бидејќи имаат големи пречки за реализација на образовниот процес. Според истражувањето на...
- Advertisement -

НАЈНОВО