Почетна клучни зборови интерес

клучен збор: интерес

Вакцини против Ковид-19 има, но има послаб одзив од граѓаните

Во Македонија, интересот за имунизација против Ковид-19 спласнува иако здравствени власти препорачуваат вакцинација, бидејќи вирусот циркулира, граѓаните заболуваат, иако ретко, но има и смртни...
- Advertisement -

НАЈНОВО