Почетна клучни зборови Инклузива

клучен збор: Инклузива

Димитровска: Семејствата на лицата со попреченост, имаат четири пати поголеми трошоци...

Лицата со попреченост имаат исти човекови права како оние без попреченост, а сепак тие се жртви на дискриминација и се исклучени во многу сфери...
- Advertisement -

НАЈНОВО