Почетна клучни зборови ИФФС2019

клучен збор: ИФФС2019

(До) Каде се дигиталните редакции во Македонија, а како работат новинарите...

Предлог Акцискиот план на Владата за борба против лажни вести и дезинформации, што наиде на сомнеж кај многумина од медиумската сфера и граѓанскиот сектор...
- Advertisement -

НАЈНОВО